Ik ben geboren in 1958. Na de middelbare school heb ik Elektrotechniek gestudeerd aan de Universiteit Twente. Techniek was (en is nog steeds) één van mijn passies. Na mijn studie heb ik bij diverse bedrijven gewerkt, altijd in technische omgevingen. Mijn eerste functies waren voornamelijk technisch van aard. In de loop van de tijd is dit verschoven naar project- en people-management, vaak met een internationaal karakter. 

 

Gaande mijn leven ben ik mij steeds meer gaan interesseren voor mensen. Hoe mensen functioneren in hun werk of privé, hoe ze zich effectiever kunnen gedragen, waar hun kracht ligt en hoe ze die beter kunnen gebruiken. Ik merkte dat het mijn andere passie is om mensen te coachen. Ik heb daarom besloten om mij daarin te verdiepen en heb de leergang “Coaching voor Professionals” van de School voor Coaching gevolgd. Ik ben vervolgens gestopt bij Philips en gestart als zelfstandig coach.

 

Doordat ik steeds meer mensen met loopbaanvragen begeleid (onder andere via Lee Hecht Harrison), heb ik in 2013 de opleiding “De Nieuwe Loopbaanprofessional” van het Europees Instituut van De Baak gevolgd. Dit heeft mij verdieping gegeven in coachvragen die samenhangen met de relatie mens en werk.

 

Sinds eind 2015 werk ik als groepsleider bij NTS Systems Development. Daarnaast blijf ik actief als coach en voer coachingstrajecten uit.