De afgelopen jaren heb ik diverse mensen gecoacht. Ik heb gezien dat mensen belangrijke stappen zetten, situaties anders aanpakken en meer in hun kracht komen. Soms heel aanwijsbaar in het coachingstraject. Vaak ook doordat als je kiest om gecoacht te worden, je open staat om je te ontwikkelen, de coachingsgesprekken zijn dan gewoon een zetje in je rug.

Van sommige klanten krijg ik heel heldere feedback over wat het traject met hen heeft gedaan:

 

Mijn ervaring is dat je soms even een spiegel en hulp nodig hebt om uit een probleem of een vastgeroeste gewoonte of gedachtekronkel te komen. Nico heeft mij hierbij goed geholpen. In een beperkt aantal sessies bereikte we al resultaten. Uiteraard moet je het uiteindelijk allemaal zelf doen, maar Nico zijn hulp was hierbij zeer welkom


Je hebt me de weg gewezen, waar ik mezelf weer terug kon vinden. Je hebt het licht aangedaan, zodat ik weer kon zien waar ik heen liep. Je hebt me laten zien hoe het is om verkeerd te lopen. Je hebt me bewust laten worden hoe mooi het is om te wandelen op mijn eigen weg. Nico, dankjewel. En aan anderen die (ook) dichter bij zichzelf willen komen: Coaching…Nico…Doen!

 

Nico put - in zijn rol als coach - uit zijn natuurlijke talenten om je intuïtief te doorgronden en je op een bijzonder vrijblijvende manier te confronteren met je valkuilen of zwakten. Vervolgens krijg je ook een richting om daarmee om te gaan.


Om te weten wat je echt dwars zit of hindert, moet je tot de kern van de zaak komen. Dankzij zijn talenten lukt dit samen met Nico. Hij ziet wat je parten speelt en legt het zonder oordeel bloot, maakt het tastbaar en geeft aan op welke manier je hiermee om kan gaan. De grote kracht hiervan is dat je niet lang hoeft te zoeken naar je valkuilen en zwakten maar je kunt er vervolgens met de juiste richtlijnen wel zelf in de praktijk mee aan de slag. Zeer efficiënt én effectief.